l

Menu Buttons In HTML Css3Menu.com

Menu Buttons In HTML Css3Menu.com

Menu Buttons In HTML Css3Menu.com

Menu Buttons In HTML Css3Menu.com

Menu Buttons In HTML Css3Menu.com

Menu Buttons In HTML Css3Menu.com

Menu Buttons In HTML Css3Men


 

SS

 

 

 

 

 

 

JKP “Zenicatrans-prevoz putnika” d.d. Zenica je dioničko društvo čija je osnovna djelatnost prevoz putnika u gradskom, prigradskom, međugradskom i međunarodnom saobraćaju.


JKP “Zenicatrans-prevoz putnika” d.d. Zenica je postavilo kao strateški cilj uspostavljanje sistema upravljanja kvalitetom kako bi se povećalo zadovoljstvo kupaca i putnika kvalitetom usluga.


Dosljednom primjenom načela sistema upravljanja kvalitetom želimo da postignemo, ne samo veću učinkovitost poslovanja, već i trajno poboljšanje sistema rada. Kako bismo u tome uspjeli postavljamo ciljeve na nivou organizacije i provodimo odgovarajuće planove i programe koji omogućavaju ostvarenje ovih ciljeva. Želimo postići organizaciju i način rada koji će rezultirati stalnim poboljšanjem i unapređenjem usluga koje su orjentirane na zadovoljstvo kupaca, tako što ćemo prepoznati potrebe i očekivanja naših kupaca i putnika.


Sistem upravljanja kvaliteta je uspostavljen na način da svi zaposlenici razumiju svoje obaveze i odgovornosti na ispunjavanju zahtjeva koji će osigurati:

Kod svih zaposlenika postižemo motiviranost putem permanentnog osposobljavanja i nagrađivanja na temelju ostvarenih rezultata rada. Pri tome je svaki zaposlenik sposoban da odgovara za kvalitetu s kojom mora zadovoljiti sve učesnike u poslovnom procesu.


Bezrezervna podrška i zalaganje rukovodstva na realizaciji ovih poboljšanja siguran je put ka povećanju konkurentnosti i uspješnosti JKP “Zenicatrans-prevoz putnika” d.d. Zenica.


Naša orijentacija na podizanje nivoa kvaliteta usluga i obogaćivanje ponude naših usluga je temelj rasta i razvoja JKP “Zenicatrans-prevoz putnika” d.d. Zenica.